Kód: 224

Svíčková na smetaně s hovězím masem (815 g)

279 Kč
Skladem (4 ks)

Zadní hovězí špikované anglickou slaninou se zeleninou nakládáme na 48 hodin. Poté maso pečeme. Nevaříme ho. Tak je připravována naše svíčková na smetaně. Omáčka vzniká z láku, výpeku, vývaru a smetany. Zahušťujeme pasírovanou zeleninou, žádnou moukou. Přidáním hořčice jsme chuť doladili.

Doporučujeme konzervu nejdříve ohřát ve vodní lázni před další tepelnou úpravou.

Domácí výroba bez chemie
Poctivá konzerva

Složení: hovězí vývar 40 % (pitná voda 80 %, morkové kosti 5 %, hovězí žebro 5 % %, kořenová zelenina 8 %, koření do 2 % - libeček, celý pepř, česnek, cibule, nové koření, bobkový list, sůl), hovězí zadní 27 %, cibule 6 %, smetana 5 %, petržel 5 %, celer 4 %, mrkev 4 %, máslo 2 %, pšeničná mouka 2 %, anglická slanina 2 %, rajčatový protlak 1 %, kvasný ocet, hořčice plnotučná, třtinový cukr a citrónová šťáva celkem do 1 %, koření – sůl, polévkové koření, pepř mletý do 1 %.

Energetická hodnota ve 100 g: 499 kJ/119 Kcal

Průměrná výživová hodnota ve 100 g:

Bílkoviny 6,77 g, sacharidy 4,67 g, z toho cukry 1,16 g, tuky 8,10 g, z toho nasycené mastné kyseliny 4,24 g, sůl 0,75 g.

Tepelně opracovaný masný výrobek, sterilováno-konzerva.

Skladujte v suchu a temnu, v teplotě od 6 do 25 °C.

Minimální trvanlivost 6 měsíců od data výroby.

Po otevření skladujte do 6 °C a spotřebujte do 3 dnů.

Tučně označeny alergeny.

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola