Kód: 263

Hovězí po burgundsku se žampiony (675 g)

269 Kč
Skladem (>5 ks)

Tradiční jídlo francouzského venkova dlouho vařené v litinovém hrnci. Hovězí zadní a zelenina je nakládána předem na 48 hodin s bylinkami, kořením a červeným vínem. Vzniklou šťávu použijeme jako základ naší omáčky společně s poctivým hovězím vývarem. Pro mírné zahuštění a doladění chuti přidáme malé hlavičky žampionů restovaných na másle, hladkolisté petrželi a koňaku. 

Domácí výroba bez chemie
Poctivá konzerva

Složení: Hovězí vývar 38 % (pitná voda 80 %, morkové kosti 5 %, hovězí žebro 5 % %, kořenová zelenina 8 %, koření do 2 % - libeček, celý pepř, česnek, cibule, nové koření, bobkový list, sůl), hovězí zadní vařené 30 %, mrkev 6 %, cibule červená 6 %, anglická slanina 6 %, žampiony 5 %, celer 3 %, petržel 3 %, máslo 2 %, čerstvé byliny (tymián, rozmarýn), koření – sůl, bobkový list, jalovec, nové koření do 1 %.

Energetická hodnota ve 100 g: 454 kJ/108 Kcal

Průměrná výživová hodnota ve 100 g:

Bílkoviny 7,32 g, sacharidy 3,14 g, z toho cukry 1,10 g, tuky 6,89 g, z toho nasycené mastné kyseliny 3,25 g, sůl 0,35 g.

Tepelně opracovaný masný výrobek, sterilováno-konzerva.

Skladujte v suchu a temnu, v teplotě od 6 do 25 °C.

Minimální trvanlivost 6 měsíců od data výroby.

Po otevření skladujte do 6 °C a spotřebujte do 3 dnů.

Tučně označeny alergeny.

Diskuze

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Povinná pole

Nevyplňujte toto pole:

Bezpečnostní kontrola